Sfaturi pentru sex mai sigur pentru vremea coronavirusului

Noul peisaj de întâlniri și sex creat de Coronavirus este unul nou. Distanțarea socială este cea mai bună modalitate de a reduce riscul de apariție a virusului. Cu toate acestea, poate fi dificil să știți cum să împiedicați răspândirea virusului în timp ce sunteți activi sexual. Această secțiune va oferi informații despre cum se răspândește COVID-19 și despre măsurile de precauție pe care ar trebui să le luați atunci când faceți sex.

Ce sunt răspândirile COVID-19?

Oamenii de știință au descoperit că Coronavirusul, cunoscut și de COVID-19, se răspândește prin picături mici de salivă și mucus. Picăturile de salivă și mucus pot călători de la o persoană la alta, permițându-le să intre în corpul tău. Este esențial să păstrați cel puțin șase picioare de ceilalți. Coronavirusul te poate îmbolnăvi pe tine și familia ta. Cu toate acestea, multe persoane cu boala nu sunt afectate de simptome.

Coronavirusul se răspândește prin activitate sexuală?

Coronavirusul a fost detectat în fecalele și materialul seminal al pacienților care au fost sau sunt bolnavi în prezent. Știm că sexul poate reduce riscul de a contracta Coronavirus. Distanțarea socială joacă un rol major în reducerea răspândirii COVID-19.

Ce fel de sex pot avea în siguranță?

Cea mai sigură formă de sex este cu tine însuți. Puteți preveni răspândirea COVID-19 prin masturbare dacă vă spălați pe mâini după ce ați folosit jucării sexuale și săpun timp de cel puțin 20 de secunde.

Dacă tu și partenerul tău sunteți amândoi în carantină, dar niciunul dintre voi nu aveți simptome, este sigur să faceți sex. Coronavirusul se poate transmite și de la o persoană la alta. Deoarece coronavirusul se poate răspândi și altora în spații comune, este deja dificil pentru oameni să se disprețuiască social. Chiar și sarcinile de zi cu zi, cum ar fi spălarea vaselor sau a hainelor, pot fi afectate de Coronavirus.
Luați măsuri de precauție în timpul sexului

Coronavirusul se poate transmite cu ușurință prin sărut, care implică contact direct cu mucoasele. Ferește-ți prietenii și familia în carantină să nu se sărute. Prezervativele și diglele dentare pot fi folosite pentru a reduce contactul cu saliva, sperma sau fecalele în timpul activității sexuale anale sau orale, cum ar fi rimming. După sex, spălați-vă mâinile cu apă caldă și săpun. De asemenea, puteți utiliza ecrane tactile, telefoane și tastaturi pentru a viziona porno sau chat video.

Amintiți-vă că ITS, HIV și sarcina pot apărea fără precauții suplimentare. Prevenirea HIV prin prezervative, PrEP și menținerea unei încărcături virale scăzute îl pot preveni. Prezervativele ajută, de asemenea, la prevenirea altor tipuri, cum ar fi gonoreea sau chlamydia. Prevenirea sarcinii este posibilă prin utilizarea contraceptivelor. Evergreen Health oferă teste și tratament pentru ITS în Buffalo și Jamestown. Serviciile noastre de specialitate includ PrEP și controlul nașterilor.

Ce se întâmplă dacă partenerul meu nu se simte bine?

Cel mai bine este să evitați sexul cu cineva cu care nu vă simțiți bine. Coronavirusul se poate răspândi prin sex și săruturi, așa cum știm acum. Coronavirusul se poate răspândi prin contact. Este important să împiedicați membrii familiei dumneavoastră să intre în contact cu oricine cu simptome. Cel mai bine ar fi să nu faci sex cu cineva drag dacă sistemul tău imunitar este compromis sau dacă tu sau partenerul tău aveți alte afecțiuni, cum ar fi astmul, diabetul, bolile de inimă, cancerul sau alte boli.

Nu am un prieten de carantină. Înseamnă asta că nu pot face sex cu alții?

Întâlnirile virtuale sunt sugerate de multe aplicații de întâlniri prin platforme precum Zoom, Skype și WhatsApp. Acestea sunt absolut sigure, iar dacă decideți să faceți sex virtual folosind masturbarea reciprocă sau alte metode, vă puteți simți încrezător că vă protejați pe dumneavoastră și pe ceilalți prin distanțare socială.

Coronavirusul poate fi contractat făcând sex cu cineva pe care încă nu ai pus-o în carantină. Barierele pentru evitarea contactului cu materialul seminal sau fecalele sunt o modalitate de a reduce daunele. Când desfășurați activități sexuale anale sau orale, utilizați un prezervativ și un dig dentar. Tu și partenerul tău ar trebui să evitați sărutați și să spălați bine tot ce ați atins cu apă cu săpun. Expunerea dumneavoastră la Coronavirus va fi redusă, dar nu eliminată, prin aceasta. Cele mai sigure opțiuni sunt sexul virtual și masturbarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *