6 sfaturi sexuale naturale pentru a ajuta bărbații

Bărbații trebuie doar să ia o pastilă pentru a-și reaprinde viața sexuală, conform reclamelor seducătoare, optimiste. Fie că este vorba de disfuncție erectilă (DE), incapacitatea de a avea erecție pentru sex sau libidoul scăzut – medicamentele pentru disfuncția erectilă pare a fi cea mai rapidă și eficientă soluție.

Aceste medicamente sunt sigure pentru majoritatea bărbaților, dar nu pentru toți. Deși medicamentele ED pot fi relativ sigure, ele pot avea efecte secundare precum dureri de cap, indigestie, dureri de spate și tulburări de stomac. Unii bărbați ar putea să nu vrea să-și facă viața sexuală dependentă de medicamentele obișnuite sau să aibă hipertensiune arterială sau alte probleme de sănătate care îi împiedică să le ia.

Există modalități dovedite prin care bărbații își pot gestiona DE și își pot îmbunătăți vitalitatea. Aceste strategii vă pot îmbunătăți, de asemenea, sănătatea generală și calitatea vieții în general.
Șase moduri de a-ți crește viața sexuală fără medicamente

Misca-te. Exercițiile fizice regulate s-au dovedit a fi una dintre cele mai bune modalități de a preveni ED. Un studiu pe aproape 32.000 de bărbați cu vârsta cuprinsă între 53 și 90 de ani a constatat că exercițiile fizice intense regulate, cum ar fi alergarea trei ore pe zi sau jocul de tenis cinci ore pe sesiune, au fost asociate cu o șansă cu 30% mai mică de a dezvolta ED decât cei care nu au făcut deloc exerciții fizice. . Nu contează cum te miști, chiar dacă mergi. Atâta timp cât te miști, nu contează.

Fii sănătos. Mănâncă corect. Această dietă a redus riscul de DE, conform studiului Massachusetts Male Aging. Un alt sfat: deficiențele cronice de vitamina B12 – care se găsesc în principal în scoici și somon, carne de vită, cereale fortificate și iaurt – pot provoca leziuni ale măduvei spinării. Acest lucru ar putea duce la scurtcircuitarea nervilor care sunt responsabili de senzație, precum și la transmiterea mesajelor de la arterele din penis. Pentru cei cu un nivel scăzut de vitamina B12, multivitaminele și alimentele fortificate sunt cele mai bune opțiuni. Aceasta include mulți oameni în vârstă și cei care suferă de gastrită atrofică (o afecțiune care poate afecta aproape o treime din populația cu vârsta de 50 de ani sau mai mult). Vitamina D este, de asemenea, importantă. Poate fi găsit în iaurt fortificat, ouă, brânză și conserve de ton. Un studiu publicat în revista Atherosclerosis a arătat că deficiența de vitamina D poate crește riscul de a dezvolta ED cu 30%.

Verificați-vă sănătatea vasculară. Ați putea fi expus riscului de sănătate vasculară precară dacă aveți hipertensiune arterială, zahăr din sânge crescut, LDL (rău), colesterol, trigliceride și HDL scăzut (bun). Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sistemul dumneavoastră vascular (și, prin urmare, inima, creierul și penisul) sunt sănătoși. Modificări ale stilului de viață și medicamente pot fi necesare.

Fă un pas în sus. Tunderea taliei este o bună apărare. Un bărbat cu o talie de 42 de inci are o șansă mai mare de a face ED decât cineva cu o talie de 32 de inci.

Slăbiți. Păstrează-ți greutatea la un nivel sănătos. Obezitatea crește riscul de boli vasculare și diabet, care sunt două cauze principale ale ED. Excesul de grăsime poate provoca, de asemenea, probleme prin declanșarea hormonilor. Vreau mai mult? Sfaturile 3 și 4 vă vor ajuta să slăbiți.

Consultați-vă medicul dentist. Jurnalul de Medicină Sexuală a publicat un studiu care a găsit o legătură între riscul de boli ale gingiilor și DE. Boala gingiilor este o afecțiune cronică care provoacă inflamație și poate deteriora celulele endoteliale din vasele de sânge. Acestea le includ pe cele din penisul tău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *